Wij showen u een selectie uit onze websites!

Van pc tot smartphone...

De meeste recent gemaakte websites beschikken over een CMS waardoor het onderhoud ook in eigen beheer plaats kan vinden.
In de praktijk zijn er echter ook veel klanten die het onderhoud periodiek aan ons uitbesteden.

Alle websites zijn 'responsive' (behalve de sites voorzien van*) en

laten zich gemakkelijk bekijken op tablets en smartphones.

 

Voorlichting 'op maat' zorgt ervoor dat u de beste keuze kunt maken.

Om onze prijzen zo aangenaam mogelijk te houden wordt door ons meestal gebruik gemaakt  van bestaande CMS-software. Bovendien heeft dat meer pluspunten:

 

De gedeelde kennis van ontwikkelaars over de gehele wereld zorgt doorgaans voor een stabiel CMS-systeem;

Regelmatig zijn er updates van het systeem verkrijgbaar;

Niet zelden is software aan te passen en/of modulair uit te bouwen
met extra functionaliteiten.

 

 

 

De techniek staat niet stil. De steeds groter wordende hoeveelheid mogelijkheden op het gebied van websitebouw zorgt er voor dat bezoekers met verouderde computers, laptops, gsm's, browserversies en/of niet bijgewerkte besturingssystemen problemen kunnen ondervinden met het correct weergeven van websites. Wij maken hierin duidelijk een keuze voor kwaliteit. Zowel de logistiek als functionaliteit van de website dient te voldoen aan de hedendaagse normen. Inhoudelijk en technisch updaten is onvermijdelijk wanneer u bij wilt blijven met uw concurrentie en problemen met uw website wilt voorkomen. Vernieuwing en onderscheidend vermogen zijn essentieel om attentiewaarde te creëren bij uw bezoekers. Een goede website is immers steeds vaker de eerste stap naar een daadwerkelijke order!

 

Ook hosting kan voor u een optie zijn.

Ook de hosting van uw website kunnen wij verzorgen. Wij maken daarbij gebruik van een uniek en veilig gevirtualiseerd bestandssysteem.

 

Voor meer website referenties, vragen, een goed gesprek of een passende begroting kunt u contact met ons opnemen. Stuur even een mailtje naar: info@asktask.nl. U hoort dan snel van ons.